Mount & Blade II: Bannerlord Oyun - Torrent İndir

Mount & Blade II Bannerlord Torrent

Mount and Blade II Bannerlord İndir adlı bu oyunu sitemizden Full Crackli sorunsuz kasmadan yüksek hızda indirebilirsiniz. Savaş boruları çalar, kuzgunlar toplanır. İç savaş koca bir krallığı yıpratır. Sınırların ötesinde yeni krallıklar yükselir. Kılıcını kuşan, zırhını giy, adamlarını topla ve şan kazanmak için Kalradya savaş alanlarına atıl. Egemenliğini kur ve eskisinin küllerinden yeni bir dünya yarat.

Mount & Blade 2 Bannerlord İndir

Mount & Blade II: Bannerlord, orta çağ savaş simülasyon ve rol-yapma oyunu olan Mount & Blade: Warband’in heyecanla beklenen devamı niteliğindedir. 200 yıl öncesinde geçen, detaylı dövüş sistemini ve Kalradya dünyasını daha kapsamlı ele alır. Dağlardaki sığınakları talan edin, şehirlerin arka sokaklarında gizli suç imparatorlukları kurun ya da güç mücadelenizde savaş keşmekeşinin içine atılın.


Mount & Blade II Bannerlord Oyunu İndir Full

Gerçekçi Ekonomi

Tütsüden savaş atlarına hemen her şeyin fiyatının arz ve talebe göre dalgalandığı, iniş çıkışlı simüle edilmiş bir feodal ekonomide mevcut malları görün. Kuşatma sonrası açlıkla savaşan bir şehre tahılı ilk getiren olarak ya da haydutların kestiği bir karavan rotasını yeniden açarak anarşiyi kendi lehinize kullanın.

Mount & Blade II Bannerlord İndir

Mount & Blade II BannerLord Torrent


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Recep İvedik 6 Torrent İndir - 1080p Sansürsüz

La Casa De Papel 1 , 2, 3. 4.Sezon Sezon İndir - Tüm Bölümler Torrent

Eltilerin Savaşı indir - 1080p yerli film indir