Jumanji Yeni Seviye İndir - 1080p torrent film indir

Jumanji Yeni Seviye Filmi indir

Ekip yeniden bir araya geliyor, ama bu kez oyunun kuralları değişti. Aralarından birini kurtarmak için Jumanji'ye geri dönmek zorundalardır. Ancak Jumanji'ye geri döndüklerinde hiçbir şeyin bekledikleri gibi olmadığını fark ederler. Ekip, kurak çöllerde ve karlı dağlarda bulunup bilinmeyen ve henüz keşfedilmeyenlerin üstesinden gelmek zorunda kalacak, böylece oyundan kaçmanın bir yolunu bulacaktır. 

Jumanji Yeni Seviye Torrent

2017 yılında vizyona giren ve gişede büyük başarı yakalayan Jumanji: Welcome to the Jungle’ın devam filmi Jumanji: The Next Level’dan ilk fragman yayınlandı. Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart ve Karen Gillan’ın başrollerini üstlendiği film, 10 Ocak 2020’de vizyona girecek. Robin Williams’ın başrolünü üstlendiği 1995 yapımı Jumanji’nin yeniden çevrimini çekme fikri ilk başta pek hoş karşılanmamış olsa da ortaya çıkan sonuç birçok sinemaseverin fikrini değiştirmeyi başardı. 


Jumanji Yeni Seviye indir

Jumanji: Next Level'da çete geri döndü ama oyun değişti. Kendi başlarına birini kurtarmak için geri döndüklerinde, oyuncular dünyanın en tehlikeli oyunundan kaçmak için kurak çöllerden karlı dağlara kadar bilinmeyen parçaları cesurlaştırmak zorunda kalacaklar.

jumanji yeni seviye indir

jumanji yeni seviye torrent

Filmi indirmek için tıkla

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Recep İvedik 6 Torrent İndir - 1080p Sansürsüz

La Casa De Papel 1 , 2, 3. 4.Sezon Sezon İndir - Tüm Bölümler Torrent

Eltilerin Savaşı indir - 1080p yerli film indir