Eltilerin Savaşı indir - 1080p yerli film indir

Eltilerin Savaşı Filmi İndir

Başrolünde Gupse Özay , Merve Dizdar , Uras Kaygılaroğlu , Füsun Demirel , Ferit Aktuğ gibi usta ve bilinen oyuncuların yer aldığı bu yerli filmde kahkaha hiç bitmiyor.  31 Ocak 2020 ‘de Türkiye’de vizyona giren Eltilerin Savaşı çok kısa bir süre de gişeleri hasılat etmiş. Uzun zaman sonra türk halkının komedi ihtiyacını bitiren bir film olmuştu.  Senaryosunu Gupse Özay ‘ın yazdiği filmin yönetmenliğini Onur Bilgetay yapmıştır. Ayrıca IMDB adlı uluslararası film -dizi oylama sitesinden 6.1 puanını alarak sınavı geçmiştir.

Eltilerin Savaşı İndir

Eltilerin Savaşı bugüne kadar toplam 1,5 milyon kişi izlemiş ve gişede iyi bir hasılat yapmış gibi gözüküyor. Biz açıkcası filmi izleyemedik ancak konusunu aktarmaya çalışalım.

Eltilerin Savaşı Torrent

İki elti var filmde adları Gizem ve Sultan bunlar sürekli birbirleriye çekişiyorlar , tartışıyolar. Film de bu iki tatlı eltinin kavgasına odaklanılıyor.  Bizce bu film kesinlikle izlenilmeli. Zaten sinemalarda da bu kadar büyük bir kesimi çektiğine göre sizde burada , bu yazıyı okumak için değil. Bu filmi indirmek için burdasınız! O zaman doğru yerdesiniz Eltilerin Savaşı’nı 1080 – 720p seçenekleriyle indirebilirsiniz.

FİLMİ İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Recep İvedik 6 Torrent İndir - 1080p Sansürsüz

La Casa De Papel 1 , 2, 3. 4.Sezon Sezon İndir - Tüm Bölümler Torrent